Besök oss på Facebook

3 års garanti.

Vi ger våra kunder 3 års garanti på reservdelar och montering.

Ny bil med garanti?

Du behöver inte oroa dig om din bil fortfarande har fabriksgaranti. Garantin gäller även om du servar.
Läs mer

Alla bilars märkesverkstad!

Vi reparerar de allra flesta bilar och klarar även den moderna avancerade tekniken.
Läs mer

Rätt kvalitet på delar och arbete.

Det är av största vikt att din bil sköts enligt billtillverkarens rekommendationer.
Läs mer

Räntefri avbetalning med Meknomenkortet.

Läs mer

Vi Släcker bilprovningens 2:or.

Du behöver inte åka till bilprovningen för besiktning.
Läs mer

Om Företaget

Mobilmec AB bilspecialisten i Växjö, startade sin verksamhet redan 1985 i Växjö, då med en rullande verkstad , där servicar och rep gjordes på plats hos kunden , men med mer avancerade bilar så flyttades verksamheten till lokaler i början av -90 talet .

2008 så helrenoverades lokalerna och vi ansluter oss till Mekonomen . Att ansluta oss till Mekonomen bilverkstad var det alternativ som passade oss bäst. Dels på grund av att Mekonomen har höga krav på sina verkstäder, både gällande hur lokaler ser ut, kompetens på mekaniker och på utrustningen som ska användas. Du som kund ska inte känna någon osäkerhet att lämna in din bil till Mobilmec AB Bilspecialisten Mekonomen bilverkstad jämfört med att lämna in din bil till en auktoriserad verkstad.

Genom Mekonomen får vi tillgång till hela Mekonomen´s sortiment, en databas där vi har alla service protokoll till alla bilar, verkstadshandböcker där vi snabbt och enkelt kan plocka fram tider på specifika reparationer och snabbt ge dig som kund ett kostnadsförslag som är bindande. Genom Mekonomen så får vi tillgång till löpande utbildning, vi har den senaste och mest sofistikerade diagnosutrustningen på marknaden.

Detta i kombination med vår kunskap och Många års erfarenhet av arbete med bilar och bilreparationer gör Mobilmec AB Bilspecialisten till en svårslagen bilverkstad